A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara a "European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages" elnevezésből alkotott ECL betűszóval jelölt nyelvvizsgák akkreditált vizsgahelye. A szegedi vizsgahelyen angol, magyar, német, szlovák, orosz, spanyol, és olasz nyelvből lehet vizsgát tenni.

A nyelvvizsgára az ECL honlapján lehet jelentkezni.

A megszerzett vizsgabizonyítványok kb. az eredmények közzétételét követő 30 nap múlva érkeznek meg hozzánk, az átvételről mindenkit a jelentkezéskor megadott email címén értesítünk. Amennyiben a bizonyítványát postán szeretné megkapni, kérjük, küldjön megcímzett és felbélyegzett középméretű (A/5) borítékot, valamint kitöltött ajánlott küldeményes cédulát. Címünk: SZTE BTK ECL Nyelvvizsga, 6722 Szeged, Egyetem u. 2. II. emelet. Mivel a bizonyítvány hivatalos okirat, csak ajánlottan lehet postázni.
megközelíthetőség

Az SZTE-BTK főépülete az Egyetem u. 2. szám alatt található. Szeged Nagyállomás és Szeged-Rókus vasúti pályaudvarokról az 1-es villamossal (leszállás: Aradi vértanúk tere), a Mars téri autóbusz-pályaudvarról pedig a 11Y és a 21-es helyijáratokkal (leszállás: Petőfi sugárút) közelíthető meg legegyszerűbben.

hasznos lapok: MÁV menetrend | Szegedi Közlekedési Társaság | Tisza Volán